Доки ми пам’ятаємо — доти ми живемо, — Руслан Дяченко

/, Новини/Доки ми пам’ятаємо — доти ми живемо, — Руслан Дяченко

Доки ми пам’ятаємо — доти ми живемо, — Руслан Дяченко

2021-08-29T11:52:36+00:00 29 Серпня 2021|

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Сьогодні приспущені Державні Прапори України на адміністративних будівлях органів державної влади, закордонних дипломатичних установах України, державних підприємствах, установах і організаціях, у військових частинах та на кораблях.

Цей день відзначається в країні щорічно відповідно до Указу Президента України № 621/2019 від 23.08.2019 задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за нашу країну.
Смертельний для наших захисників “зелений коридор” пролягав через поля із соняшниками. Саме під ними сотні українців поклали в боротьбі з ворогом свої життя на вівтар свободи, гинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Тож символом Дня пам’яті захисників України стала квітка соняха.

В знак вшанування пам’яті подвигу та жертовності синів і дочок українського народу у містах і селах Бориспільського району були організовані покладання квітів до пам’ятників захисників України.

Представники влади та громадськості відвідали місця захоронення Героїв, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

“Доки ми пам’ятаємо — доти ми живемо. Подвиг наших Героїв назавжди залишиться у нашій пам’яті, в історії нашої країни. Сьогодні ми живемо під мирним небом завдяки проявленому героїзму захисників України під Іловайськом сім років тому. Ми у боргу перед Героями на все наше життя.

Слава Україні! Низький уклін і вічна пам’ять Героям…” — наголосив на важливості пам’яті про Героїв України голова Бориспільської районної державної адіміністрації Руслан Дяченко.

Авторизація
*
*
Напишіть відповідь: 4   +   4   =  
Реєстрація
*
*
*
Генерація паролю
WordPress Lessons Розробка та підтримка сайту - ТОВ "РОЯЛТІ ГРУПП"