21 листопада в Бориспільському районі відбулися пам’ятні заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи.

До заходів долучилися заступник голови райдержадміністрації Сергій Білецький, керівник апарату райдержадміністрації Лілія Білик, заступник голови районної ради Іван Недогибченко, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, ветерани, учасники революційних подій та Антитерористичної операції, небайдужа громадськість.

Представницька делегація району вшанувала пам’ять учасників Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 рр, Героїв Небесної Сотні, а також загиблих військовослужбовців, які брали участь в Антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях.

У с.Гнідин пройшов мітинг-реквієм біля пам’ятника Герою України Юрію Вербицькому. До підніжжя монументу покладені квіти. Хвилиною мовчання присутні вшанували подвиг героїв, які віддали життя у боротьбі за незалежність та свободу України, збереження її суверенітету та ствердження демократичних європейських цінностей.

В с.Мирне здійснено урочисте покладання квітів до стели Героям Небесної Сотні. На знак вічної пам’яті запалено свічки та лампадки.