У середу, 22 листопада, спортсмени Бориспільського району нагороджені за високі досягнення в галузі спорту.

22 листопада у приміщенні Київської облдержадміністрації відбулася розширена нарада за участю керівників структурних підрозділів фізичної культури і спорту райдержадміністрацій, міськвиконкомів (міст обласного значення), комунальних закладів Київської обласної ради, голів Київських обласних організацій фізкультурно-спортивних товариств, директорів дитячо-юнацьких спортивних шкіл всіх форм власності та підпорядкування та представників спортивних федерацій.

Начальник управління фізичної культури і спорту КОДА Сергій Тимофєєв відзначив кубками та дипломами учасників спартакіади серед сільських жителів з девізом «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація». У відповідних категоріях переможцями стали спортсмени Бориспільського та Миронівського районів. Другі місця посіли мешканці Васильківського та Яготинського районів, а третіми стали Бородянський та Переяслав-Хмельницький райони Київщини.

За вагомий особистий внесок у розвиток фрі-файту на території Київської області, популяризацію здорового способу життя, плідну працю з підготовки спортсменів високого класу, професіоналізм та відданість справі Сергій Тимофєєв вручив подяку тренеру Київської обласної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи міста Ірпінь Олені Зінько.

Згідно порядку денного присутні розглядали пріоритетні напрями реалізації державної політики розвитку фізичної культури і спорту в Київській області та основні завдання на 2018 рік.

Джерело: http://koda.gov.ua